Representative of Le Cordon Bleu discusses issues of cooperation with the management of the AKFA University

Philippe Rocheron, Head of the Recruitment and Development Department of the Paris Culinary Institute Le Cordon Bleu, visited AKFA University as part of his stay in Uzbekistan.

Founded in 1895, Le Cordon Bleu Culinary School is now an international culinary and hospitality school with 35 campuses in 20 countries.

Le Cordon Bleu uses a practice-oriented approach to teaching. The teaching staff includes world-famous chefs, leading managers of large restaurants and hotels, which allows students to fully immerse themselves in the atmosphere of their future profession and gain indispensable practical experience.

Rector of AKFA University Bekhzod Djalilov held talks with a representative of the French university.

During the meeting, the parties discussed issues of cooperation between the two educational institutions. In particular, the parties discussed attracting students from Uzbekistan to the Paris Culinary Institute, including in short-term training programs.

Le Cordon Bleu vakili AKFA Universiteti rahbariyati bilan hamkorlik masalalarini muhokama qildi

Le Cordon Bleu Parij pazandachilik institutining ishga qabul qilish va rivojlantirish boʻlimi rahbari Filipp Rocheron Oʻzbekistonga tashrifi doirasida AKFA universitetiga tashrif buyurdi.

1895 yilda asos solingan Le Cordon Bleu pazandachilik maktabi hozirda 20 mamlakatda 35 ta kampusga ega xalqaro pazandachilik va mehmondoʻstlik maktabidir.

Le Cordon Bleu oʻqitishda amaliyotga yoʻnaltirilgan yondashuvdan foydalanadi. Oʻqituvchilar tarkibi dunyoga mashhur oshpazlar, yirik restoran va mehmonxonalarning yetakchi menejerlarini oʻz ichiga oladi, bu esa talabalarga oʻz boʻlajak kasbi muhitiga toʻliq shoʻngʻish va ajralmas amaliy tajriba orttirish imkonini beradi.

AKFA Universiteti rektori Behzod Djalilov Fransiya universiteti vakili bilan muzokaralar oʻtkazdi.

Uchrashuvda tomonlar ikki taʼlim muassasasi oʻrtasidagi hamkorlik masalalarini muhokama qildi. Xususan, tomonlar Parij pazandachilik institutiga oʻzbekistonlik talabalarni, jumladan, qisqa muddatli oʻquv dasturlariga jalb etish masalalarini muhokama qildilar.

Представитель Le Cordon Bleu обсудил вопросы сотрудничества с руководством Университета AKFA

Руководитель отдел набора и развития парижского кулинарного института Le Cordon Bleu Филипп Рошерон посетил Университет AKFA в рамках своего визита в Узбекистан.

Кулинарная школа Le Cordon Bleu основана в 1895 году, и сейчас это международная школа кулинарного искусства и гостиничной индустрии с 35 кампусами в 20 странах мира.

Le Cordon Bleu использует практико-ориентированный подход в обучении. В преподавательском составе — шеф-повара с мировым именем, ведущие менеджеры крупных ресторанов и отелей, что позволяет студентам полностью погрузиться в атмосферу своей будущей профессии и получить незаменимый практический опыт.

Ректор Университета AKFA Бехзод Джалилов провел переговоры с представителем французского вуза.

В ходе встречи стороны обсудили вопросы сотрудничества между двумя образовательными учреждениями. В частности, стороны обсудили привлечения студентов из Узбекистана в парижский кулинарный институт, включая в краткосрочные учебные программы.